Blog de la Taula d'Entitats solsonines

El 23 d’Abril, Sant Jordi, finalitza el període de recollida de signatures

Anuncis

Ja fa més d’un mes que la Iniciativa Popular Xavier Jounou, que insta les institucions locals a donar el nom de l’ex-alcalde a un espai públic de Solsona, va obrir el període per recollir signatures de la ciutadania per tal que tothom expressés la seva adhesió a la iniciativa i la seva opinió envers l’espai ideal a proposar, bé sigui el futur nou Centre Cívic o el carrer que portarà a la nova Escola El Vinyet.

Durant tots aquests dies, més de 110 establiments solsonins, coordinats per les 38 entitats de la ciutat que formen part de la Taula d’Entitats Solsonines, han aconseguit recollir més de 1.800 signatures de recolzament.

El període durant el qual es continuaran recollint aquestes signatures finalitzarà el proper divendres 23 d’Abril, Diada de Sant Jordi, i és per aquest motiu que animem a tothom que encara no hagi fet la seva aportació i hi estigui interessat a passar per qualsevol dels establiments adherits fins a aquest dia.

Tothom que hi vulgui dir la seva pot opinar sobre quin espai públic de la nostra ciutat cal proposar a l’Ajuntament per perpetuar el record i dur el nom del seu fill predilecte Xavier Jounou.

Trobareu tota la informació sobre aquesta iniciativa, les entitats participants, i els establiments adherits, en la nostra pàgina web https://taulentsol.wordpress.com/

 

Anuncis

Anuncis