Blog de la Taula d'Entitats solsonines

Més de 2.000 persones recolzen la Iniciativa Popular Xavier Jounou

Anuncis

Divendres passat, dia 23 d’abril, va finalitzar el període de recollida d’adhesions a la iniciativa que, endegada per la Taula d’Entitats Solsonines, pretén instar al consistori solsoní a posar el nom de l’ex-alcalde solsoní, Xavier Jounou, a un espai o equipament públic de la nostra ciutat.

Durant un mes i mig, han estat més de 2.000 persones les que han recolzat la iniciativa i han expressat la seva opinió a través dels més de 110 establiments solsonins coordinats per les gairebé 40 entitats que s’havien adherit a la Taula i que han fet que tot aquest procés fos possible.

En aquest moments, la Comissió Promotora està validant les firmes i recomptant els resultats sobre les dues opcions decidides en l’anterior reunió de la Taula d’entitats, que són el Carrer que durà a la futura escola del Vinyet (proposat per l’Escola El Vinyet), i el proper Centre Cívic de la ciutat (proposat per l’Associació Volem Decidir).

Els resultats definitius es preveu fer-los públics durant els propers dies.

La Comissió Promotora vol agrair a totes aquelles persones que han donat el seu suport a aquesta iniciativa, així com la col·laboració desinteressada d’entitats, establiments i particulars.

Anuncis