PARC DE SOTA EL CLUB DE JUBILATS SANT JORDI

Proposta presentada per Volem Decidir

Plànol del carrerer del web de l'Ajuntament

En el ben entès que aquest parc no té cap denominació oficial, tal com sembla desprendre’s del fet que en tot el recinte no hi ha cap placa denominativa ni tampoc apareix amb cap denominació en el carrerer del web de l’Ajuntament.

Proposem aquest espai públic perquè entenem que reuneix un seguit d’elements que entronquen molt directament en destacats trets de la personalitat d’en Xavier Jounou i Bajo.

Placa dedicada a Francesc Macià

1)      És una zona verda, aspecte aquest que concorda amb la professió i, alhora, la vocació manifesta del Xavier: ell se sentia i es confessava pagès.

2)      Es troba sota el Cambril de la Mare de Déu del Claustre, de la qual es professava devot, tal com ho va posar de manifest en les seves darreres paraules.

3)      A l’entrada del parc baixant per les escales que hi donen accés des del Vall Calent o pel pas subterrani, hi ha una placa commemorativa dedicada a Francesc Macià, fundador d’Esquerra Republicana de Catalunya, partit en el qual el Xavier va militar tants anys.

És per tot això que considerem escaient posar a la consideració del solsonins i solsonines la idoneïtat de que aquest espai porti en el futur el nom de Xavier Jounou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers like this: