Recollida de signatures

PROPOSTA DE PROCEDIMENT A DEBATRE I, SI S’ESCAU, APROVAR EN EL PROPER PLENARI.

Cada entitat adherida a la TAULA s’encarregarà de buscar un determinat nombre d’establiments comercials (el nombre ja es decidirà en el Plenari en funció del nombre d’entitats adherides) que estiguin disposats a realitzar recollida de signatures. Al fer l’elecció dels establiments es procurarà que n’hi hagi per tots els sectors de la ciutat (veure mapa adjunt).

Un cop definits els “seus” establiments comercials, cada entitat els comunicarà a la Comissió Promotora tot indicant-ne el nom, el sector i  l’adreça de l’establiment a fi de poder-los incloure a la llista d’establiments col·laboradors agrupats per sectors.

Cada entitat s’encarregarà de que als “seus” establiments no hi faltin fulls de signatures, que a l’aparador hi hagi el cartell d’establiment col·laborador i, un cop acabat el període de recollida, fer arribar a la Comissió Promotora tots els fulls signats en els “seus” establiments. Tant els fulls com els cartells es podran descarregar des d’aquest blog.

Setmanalment l’entitat comunicarà a la Comissió Promotora el nombre de signatures recollides en els seus establiments a fi de poder anar actualitzant l’estadística de signatures recollides.

DOCUMENTS RELACIONATS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers like this: